Cautare

1221 de rezultate pentru "asociatia dog town" (6.51 secunde)
Ieri, procurorii din cadrul mai multor servicii teritoriale anticoruptie din tara s-au alaturat initiativei colegilor lor de la structura centrala, în sprijinul procurorului Tulus.Tot ieri, Asociatia Magistratilor din România - Filiala Cluj împreuna cu Societatea pentru Justitie (SoJust), Uniunea Nationala a Judecatorilor din România, Asociatia pentru Apararea Drepturilor si Independentei Judecatorilor din Bihor si Forumul Judecatorilor din Oltenia au cerut ministrului justitiei, Tudor Chiuariu, sa retraga actul prin care solicita revocarea procurorului Doru Tulus din functia de conducere de la DNA.
Discutiile dintre principalele partide politice si Asociatia Pro Democratia pe marginea votului uninominal au fost reluate. ... Partidele importante de pe scena politica au reinceput discutiile pe marginea acestui tip de vot, iar Asociatia Pro Democratia joaca rolul de mediator.
Grupul de Investigatii Politice (GIP), condus de Mugur Ciuvica, si asociatia Militia Spirituala au lansat ieri noi acuzatii la adresa Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS), acuzandu-l ca s-a transformat dintr-o "institutie de deconspirare a fostei Securitati, intr-una de conspirare a acesteia" prin atitudinea pasiva si servila fata de detinatorii de arhiva, intre care SRI si Ministerul de Interne.
"Interesele unora de a bloca votul uninominal, in varianta sustinuta si de populatie, sunt atat de mari incat pentru acest lucru si-au dat mana Asociatia Pro Democratia (membra a Coalitiei pentru un Parlament Curat?!) si traseistul politic care, potrivit principiilor enuntate de aceasta Coalitie, nu ar trebui sa mai faca parte dintr-un Parlament curat, Valentin Iliescu", ii scrie lui Traian Basescu vicepresedintele Camerei Deputatilor.
Social-democratii din Covasna sesizeaza CSM si Ministerul Internelor si Reformei Administrative in legatura cu Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara "Pro Tinutul Secuiesc".
Asociatia "Solidaritatea pentru libertatea de constiinta" avertizeaza ca va ataca in instanta orice act prin care autoritatile statului vor acorda fonduri pentru construirea Catedralei Mantuirii Neamului.
Dupa ce un cameraman al PSD a filmat, miercuri, modul de desfasurare a votului la motiunea de cenzura, Asociatia pentru Drepturile Omului APDO Lider a anuntat joi ca va sesiza Curtea Constitutionala pentru "incalcarea prevederilor constitutionale si ale regulamentelor celor doua Camere" in ceea ce priveste asigurarea secretului votului exprimat de parlamentari la motiune.
Asociatia Pro Democratia (APD) a anuntat ca-si exprima dezacordul categoric fata de adoptarea, de catre Camera Deputatilor in sedinta de marti, 9 octombrie, a amendamentului privind interzicerea publicarii, in timpul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare, a rezultatelor sondajelor de opinie care privesc intentiile de vot ale cetatenilor.
"Ar trebui sa tineti seama de faptul ca acest proiect de lege a fost realizat in cea mai mare masura de societatea civila si, in primul rand, de Asociatia ProDemocratia.
Asociatia Victimelor Mineriadelor din Romania (AVMR) critica dur eliberarea din inchisoare a fostului lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, sustinand ca aceasta ar arata ca "justitia din Romania are reprezentanti corupti si executanti ai politicului, ai lui Ion Iliescu si PSD".
Asociatia Pro Democratia (APD) isi exprima preocuparea fata de implicarea institutiilor publice centrale si locale, precum si a reprezentantilor acestora in sustinerea unor candidaturi din campania electorala si face apel la adresa acestora sa respecte principiul neutralitatii.
Asociatia Victimelor Mineriadelor considera "imorala" numirea fostului premier Petre Roman consilier de stat, Inalt reprezentant al Guvernului pentru romanii din strainatate, apreciind ca se creeaza un precedent periculos, intrucat acesta este vinovat pentru mineriada din iunie '90.
Asociatia "Pro Carpatina" si fundatia "Valurile Dunarii" din Galati au lansat un atac la adresa intregii clase politice, despre care sustin ca a compromis societatea civila.
Asociatia "Adevar si Dreptate", al carei vicepretedinte este Viorel Ene, a contestat, la Tribunalul Bucuresti decizia Biroului Electoral Municipal de admitere a candidaturii lui Dan Voiculescu, propus pe listele de candidati la Senat ale Aliantei PSD+PC.
Consider ca aceste afirmatii calomnioase au exclusiv scop electoral si atat timp cat cei care le sustin nu vor face cu documente proba veridicitatii lor, imi rezerv dreptul de a-i actiona in instanta", a sustinut Crin Antonescu (citat de Mediafax), ca reactie la aparitia sa intr-un document elaborat de Centrul Roman pentru Jurnalism de Investigatie, Asociatia Pro Democratia si Activ Watch - Agentia de Monitorizare a Presei, si intitulat "Actiunea pentru un vot uninominal curat".
Zeci de locatari ai unui bloc din Bals au ramas de luni fara apa si fara caldura, din cauza datoriilor mari pe care asociatia le-a acumulat catre furnizorul de apa.
Pe de alta parte, Bourceanu se va intalni cu Asociatia Ambasadorilor si Diplomatilor de Cariera din Romania in vederea promovarii serviciilor oferite de institutia medicala. "Voi avea doua intalniri la jumatatea lunii martie cu Asociatia Ambasadorilor.
"Opriti codurile!" Percepand adoptarea noilor coduri, in special a celui penal, in actuala forma drept un dezastru pentru societatea romaneasca, mai multe organizatii nonguvernamentale au initiat campania "Opriti codurile!", care este sprijinita de Transparency International Romania, Societatea Academica Romana (SAR), Asociatia Pro Democratia, Agentia de Monitorizare a Presei si de Asociatia Patronala a Editorilor Locali (APEL).
Cei doi ar fi dirijat trei miliarde de lei vechi catre Asociatia "Club 22", organizatie infiintata si condusa de Cutean. ... Potrivit rechizitoriului, sumele de care a beneficiat Asociatia "Club 22" sunt necuvenite si sunt considerate prejudiciu adus Secretariatului de Stat pentru Problemele Revolutionarilor.
Cei doi ar fi dirijat trei miliarde de lei vechi catre Asociatia "Club 22", organizatie infiintata si condusa de Cutean. ... Potrivit rechizitoriului, sumele de care a beneficiat Asociatia "Club 22" sunt necuvenite si sunt considerate prejudiciu adus Secretariatului de Stat pentru Problemele Revolutionarilor.
google-analytics.com